Iemand van ons

Je beseft dat een acteur zijn of haar grootste zielenroerselen deelt, maar ook dat die (wellicht) bemiddeld worden door een ander. Die act voelt genereus en toch veilig, theatraal en toch naakt.
De Standaard

Fluisterbehang / Visite Guidée

Sarraute

Het valt op dat Tristero een stijgend zelfvertrouwen toont in de tekstinterpretatie. De kwaliteiten van tekst en enscenering samen maken van deze Sarraute een zeer bezienswaardige, en zelfs leuke voorstelling.
De Standaard

Locos

Locos is meer dan een prettig gestoorde praatshow.
Zone 03

Kale bomen ruisen niet (BXL WILD)

Full house in Gallait 80 !

De komende jaren palmt Tristero het herenhuis in de Gallaitstraat 80 in Schaarbeek in.

We doen dat met een uitgebreide ploeg: Arno Boey, Cédric Coomans, Youri Dirkx, Hanne Machielsen, Yelena Schmitz en Peter Vandenbempt gaan er samen aan de slag.
We gaan er werken, dromen en spelen. Onder meer met het locatieproject Fluisterbehang, de première is voorzien in oktober ’22.

Gallait 80 is naast onze uitvalsbasis ook een ontmoetingsplaats. We verwelkomen er onder andere beeldend kunstenaars Lisa Matthys, Oussama Tabti en (De Nalatenschap van) Kasper Demeulemeester.

Ons huis is een verborgen plek in de stad waar we jullie, ons publiek, de diverse wijkbewoners, maar ook onvermoede gasten willen samenbrengen. Binnenkort stellen we de deuren open, we houden je op de hoogte!

Ook op de website krijgt Gallait 80 binnenkort een eigen plek.