Fluisterbehang / Visite Guidée

Desperado

Une farce absurde qui n’est pas sans tendresse pour ces personnages déclassés, maladroits.
Le Soir

Sneeuwwitje

Het is in Tristero’s voorstelling niet ver zoeken naar de tragiek van de moderne mens. Het knappe is dat ze die in telkens andere situaties en met veel hilariteit brengen. (…) Deze voorstelling durft tot op het randje te gaan.
De Standaard

I Know

Uit de kleinste gleuven waait het fijnste stof en een tafelblad lijkt zelfs tot as te vergaan terwijl u toegesproken wordt door een 122-jarige.
** Knack Focus

De verbouwing

Een blik, een stilte, een lichaamshouding of een subtiele schouderophaal zeggen veel meer dan een korte dialoog over koffie. En laat dat nu net hetgeen zijn waar het Brusselse gezel­schap Tristero meester in is. Vandenbempt, Dirkx en De Proost kunnen als geen ander de subtiele onderhuidse spanning uitspelen.
**** Cobra Canvas

Tristero zoekt zakelijke leiding!

Tristero zoekt iemand (M/V/X) met een hart voor Brussel om de zakelijke leiding over te nemen en een van de gezichten van het gezelschap te worden. Iemand met professionele ervaring in de culturele sector en met kennis van het theaterlandschap in Brussel (NL & FR) en Vlaanderen.

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur in een prettige, informele werkomgeving met een klein bevlogen team. Je werkt vanuit ons kantoor aan de Sainctelettesquare of vanuit ons atelierhuis Gallait 80 in Schaarbeek.

Lees hier de volledige vacature en functiebeschrijving (pdf).

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@tristero.be.

Tristero hecht belang aan diversiteit. De selectie gebeurt dan ook louter op basis van competenties, ongeacht origine, leeftijd, geslacht,…
We willen mensen die behoren tot kwetsbaar gemaakte groepen aanmoedigen om te solliciteren.